Yurt dışından ucuz tatil rezervasyonu - Hollanda değil Alman ajansları daha ucuz

 

copyright


Selam millet. bi 25 gün aradan sonra Kutsal Topraklara geri döndüm. Aslen Türkiye'de çok iyi vakit geçirdim fakat her konuşma sonrası ekonomi ve kötü gidişata bağlandı. Türkiye'deki canım memleket insanıma sabır diliyorum. Umarım her şey tüm vatandaşların istediği gitmesi gibi gelişir. 



tatile çıkmadan önce eski bir Otelci olduğum için onun avantajlarını da kullanarak nasıl daha uygun tatil yaparım diye araştırıyordum. Önceden uçak biletlerini edinmiştik ama bize sadece otel  fark etmez bebek ile iyi zaman geçirebileceğimiz  temiz bi otel  lazımdı. 

 öncelikle otel rezervasyonu yapmak zor iş. Zaten senede bir yada bir kaç kere yapılan bir şey ve en iyisi en iyi fiyata istiyorsunuz.

pekala ne yapmalıydı.

öncelikle Çift misiniz, Solo yada  bebek yada küçük / genç çocuklu ailemisiniz. bunu  ve buna uyan otellere bakın... 

kendinize Oteller belirleyin yada gideceğiniz tatil beldesini belirleyin. Herkesin zevki ayrı ama bana göre Geniş Otel yelpazesi ile Antalya her zaman en iyi seçimdir... 

Ben Sürekli gittiğim Manavgat civarındaki resortleri inceledim Tripadvisor'dan yorumlar ile hem en iyi oteller hemde fiyat denge açısından en iyi otellere baktım.

daha sonrası kolay idi.

şimdi aşağıdaki vereceğim siteler Sadece AB oturumu olanlar için uygun fiyatlı otel rezervasyonu yapabileceğiniz sitelerdir. TC kimliğiniz ile Otel resepsiyonunda sorun yaşayabilirsiniz. Kendi riskinizde olduğunu hatırlayın.


Türk ama AB oturumunuz var, Site almanca. Mutlaka satın alma kurallarını çevirin. Bu siteler nedendir bilinmez sadece Almanca  yapılıyor. Eğer site Hollandaca ise fiyatlar 100-200 euro artıyor.

Biz Almanca devam edicez.
Biz iki ayrı  şirketten iki farklı otel rezervasyonu yaptık, bize otel girişinde Almanca bilgi kağıtları verildi çünkü bizi Alman ajansı rezervasyonu gördükleri  için öyle düşünüldü.  ( rezervasyon yaptığım ajans biri 5vorflug 5vorflug.de ve diğeri Vtour/international Vtours.de idi ve Eşim ve çocuğum Hollandalı ben TC pasaportum ve oturum kartımla otele sorunsuzca daha uygun fiyata giriş yaptım ) 

bu sitelerden bazısı en uygun fiyat arama siteleri 


FTI GROUP 


fti.de  bu site  kendi  kanatları altında bulunan şirketlerin otel otel oda tipine ve Board ( All inc yada Ultra yada Yarım pansiyon neyse ) tiplerine göre fiyat farklılıllarını görebiliyorsunuz . Burdanda size uyanı seçebilirsiniz. aynı şirketin NL versionu daha pahalı.

bir uçak ile paket seçmek için tarihler ( flex yada olmadığınız belirtmeniz gerekiyor ) eğer bizim gibi Sadece otel gerekiyorsa Hotel  kısmına 1 yada 2 kere tıklayıp tarihler ve flex olup olmadığınızı belirtiyorsunuz. takıldığınız yerleri translate kısmı ile çözebilirsiniz.

Reiseziel  / Hotel kısmından gideceğiniz tatil beldesini seçiyorsunuz yada ilgilendiğiniz oteli direk seçebilirsiniz.

Früheste : giriş  Spateste : çıkış tarihi hemen altında Exakt wie angegeben  yani kesinlikle o tarihler yada Beliebig : Flex tarihler diye seçebilirsiniz..  

Reisetelineihmer ise kişi ve varsa çocuk yaşları. bu kısımları da doğru doldurup  Hotel finden basıyorsunuz. bu kadar... 

diğer siteleri site tek tek vericem ve siz google ile arayıp değerlendirebilirsiniz. her siteden başka fiyatlar olabiliyor kimisi hoşgeldin için 10 euro hediye yada kimisi ikinci tatil için 50 euro indirim verebiliyor. bu kısımlara takılmadn devam edelim. aşağıdakilerin çalışma prensibi ve arama motorları hemen hemen aynı şekilde ama site site fiyatlar 10 ile 100 euro arası değişkenlikler gösterebiliyor  o yüzden farklı siteler veriyorum ve farklı ajanslar farklı farklı oteller ile anlaşmış olabiliyorlar. o yüzden de bi otel Alltours ile çalışırken aynı otel X şirket ile çalışmıyor. Seçenekleri arttırmış oluyoruz.  Yine kullandığınız ajansların güvenilirliği için ( Trustpilot yorumlarına bakabilirsiniz )  konuyu dağıtmadan diğer ajanslar.  

https://www.vtours.com/de/


https://www.5vorflug.de/


https://www.ab-in-den-urlaub.de/ ( kıyslama  mevcut )


jahn reisen


https://www.alltours.de/


https://www.tui.com/


https://www.oeger.de/ Öger Tour 



havalimanı transleri için Antalya'da bi sürü ajanslar var. 1 yada 2 kişi iseniz paylaşımlı shuttle kullanarak para tarsarrufu yapabilirsiniz. Taksiler 70-80 euro arasu 60 km gidiyor. km 1 euro diyebiliriz. çok pahalılar. Bu dediğim transferler otel kapısına kadar dolana dolana da olsa götürüyorlar. fiyat  fayda dengesi yüksekler. onlar için isim marka vermeyeceğim  bana email ile sorarsanız örnek ajans veririm. dilerseniz google Antalya hotel transfer şeklinde arayıp da bulabilirsiniz.


Son olarak Türkiye bu sezon Turizm'de patlama yaşıyor. Fiyatlar düşer gibi düşünmeyin derim. Eylül sonuna kadar yoğun geçecektir

benim kalış yaptığım 22 haziran ve 3 temmuz arası 1 ay evveli  eğer belde fark etmezse kişi başı 40 euro All inc fiyatları vardı. Yine kalınır lüx otelle ise kişi başı  67 euro ile   100 - 120 euro arası değişiyordu. ( bu Maxx royaller Voyage grubu  dahil etmiyorum )  


Tatil ile ilgili sorularınız olursa da yazın. Bir Hollanda'da yaşayan göçmen olarak Hollanda'dan yada booking.com , Otelin kendi sitesi , X Hollanda sitesi yada acentası olmadan nasıl ucuz otel rezerve edilir onu yazdım. Tekrardan AB oturumunuz olmalıdır.


Saygılar Selamlar

( kısa zamanda  Tatil ile ilgili başka bir blog ile dönceceğim. ) 






Yorumlar

  1. hollandada iş kuran bir kişinin oturum izni nasıl olur?

    YanıtlaSil
  2. https://undutchabi.blogspot.com/2020/12/start-up-hollandada-is-kurmak.html selam. buraya bakabilirsiniz. başarılar dilerim.

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Merhabalar. Bloga gösterdiğiniz ilgi için teşekkür ederim. En kısa zamanda size geri dönüş yapmaya çalışıcam.

Saygılarımla.

Andaç Abi.