Nasıl Yurt dışına ( Avrupa'ya) Giderim ? Hollanda'ya Nasıl Kolayca gelirim ? MVV Vizesi Basitleştirilmiş Anlatım.

Copyright


Selam millet


Umarım Herşey yolundadır. Eminim çoğunuz  Corona ve yeni corona kurallarından bezdiniz.  En kısa zamanda bu zor günleri en kısa zamanda beraberce atlatmayı temenni ediyorum.

Size cevabı bilindik bir blog yazıcam.

Nasıl Yurt dışına ( Avrupa'ya) giderim ? 

Çok basitleştireyim.. Ben Hollanda  konuuna hakimim. Almanya ve diğer AB ülkeleri prosedürlerini bilmem ama Araştırırsanız onlara da edinirsiniz.. 



Adayda Aranan özellikler : 


Türkiye Cumhuriyeti vatandaşısın.

Avrupa'dan bir hanım veya erkek ile Aile birleşimi yapıcaksınız. Bu bi Türk olur yada yabancı.

( bu olaylar prosedürlere sahip biraz çetrefilli ama illa gidiceksen yaparsın  yeter ki iste) 

Tanıdığım Gurbetçi eş akraba yok o zaman ne yapayım?

Aslında daha iyi olmaması... Kimseye bir diyet ödeme gibi bir sorunun  olmaz.

O halde Turistik mecralara gidip 23 yaş üstü bir partner edineceksiniz. Bu kişi de işi gücü olan  ve tam zamanlı çalışan biri olmalı. Biraz ingilizce yada almanca bilmeniz yeterli... 


Peki Andaç abi  neden 23 ?

Çünkü 23 yaşına kadar talep edilen maaşı alamayacağı için sizi Hollanda'ya getiremeyecek... o yüzden 23 ve en az  yıl kontratı olan bir iş sahibi olmalı bu aday  kadın yada erkek.


Evlenmem şart mı ?

Hollanda için hayır!


Evlenmeden peki nasıl olucak? 


Beraber yaşamayı seçeceksin ve Size hak ederseniz ( belirli şartları yerine getirme ile )  5 yıllık bir MVV vizesi verecekler. ( oturma ve çalışma vizesi ) iyi şartlar dahilinde uzatılıcak. Bunun ucu açık sonrası vatandaşlığa kadar gidicek ( Evlenme ve sözleşmeli beraberlik ve belirli şartları yerine getirdikten sonra) Evlenmenize katiyen gerek yok. 


Hollanda  için bahsedersem,


Her hangi özel bir okul veya yabancı dil yeteneğiniz olması gerekmeden bu şekilde Hollanda'ya gelebilirsiniz tabi bilmeniz faydanıza.


Önemli  not : ilişkinizi gerçek ilişki olması ve kanıtlamanız şarttır. Zaten Öyle para ile ayarlama ile Konsolosluklar size vize vermeyecektir.  Kaldı birde Ban yiyebilirsiniz.


Unutmayın Hollanda veya başka bir ülkeye gitmeniz hep kendi sorumluluğunuz altında, Gittiğiniz yere dile ve kültüre adapte olmaya çalışıp bizi iyi tanıtın. hepinize başarılar dilerim.

Hollanda yada Avrupa size iyi mi gelir gelmez mi bilemem ama Türkiye'de beni bekleyen bir gelecek yok diyorsan seçimlerini  yap!



Bu arada Sizi yurt dışına götürücem evlenelim bana para öde gibi şeyler teklif eden kadın veya erkeklerden  ve Şirketlerden uzak durun.  


Bazen Hollanda'da 25 yasında adamın yanında 50 yasında kadın görünce iyi durmuyor bunları gördüm Genelde vize alamıyorlar ama Hanım kişi durumu iyi ise bunlar da vize alabiliyor ama pek iyi durmuyor tabi AŞK , Gönül meselesi.. Kim bilir mutlulardır..


Haddim olmayarak siz kendinize yakışır  ve mutlu  olabileceğiniz kişiyi seçmeye çalışın. Yukarıda kolayca yazdım ama hep bi prosedür bi keşkmekeş ama  uğraşmaya değiyor dostlar..


Mutsuz musun bi uçak biletine bakar geri dönmeniz.. Kimseye bi açıklama yapma zorunluluğunuz yok.


Copyright  : Mutluluğun Resmi


Yunanistan veya Bulgaristan Göçmeni olan dostlar


Sizin burada çalışma izninize ihtiyacınız olucak ama onlar kolayca çözülen işler.


Çalışacağınız işler belli, Teslimat lojistik , Domates tarlaları, Boya badana parke , Berber , Kebap işi... Cidden siz istatistik mezunu olabilirsiniz size kalkıp müdürlük vs vermezler burda.  yapıcağınız işler ve alıcağınız ücretler belli...   


Nitelikli iş gücü sahibi dostlar sizi daha parlak günler bekliyor.  sizi buraya alalım...


Artık bu konuda  pek yazmak istemiyorum çok basit  Ne demiş eskiler  '' Arayan Bulur... '' 

önceden diyeyim : Vize işi veya para karşılığı ile  ile bir iş yapmıyorum.  Aracı kurum vs değilim. Bu sayfa bilgilendirme niteliğindedir. işbu yazıyı okumanız bunu kabul etmiş sayılırsınız. 

Sağlıcakla kalın... 



Andaç


( Bugün 4 blog birden yazdım , vakit ayırıp bi yorum yazın küfür edin bir şeyler yazın be kardeşim ) 

Yorumlar

  1. Teşekkür, emekleriniz ve iyi niyetiniz için..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ben teşekkür ederim ilginiz için. Selamlar

      Sil

Yorum Gönder

Merhabalar. Bloga gösterdiğiniz ilgi için teşekkür ederim. En kısa zamanda size geri dönüş yapmaya çalışıcam.

Saygılarımla.

Andaç Abi.